Lingerie

Voor veel vrouwen is mooie lingerie gewoon iets om je erg lekker bij te voelen. Als ze onder de gewone kleding een leuk en mooi lingerie setje aan hebben dan voelen ze zich meteen de hele dag een stuk beter.
En voor de vriend of man van die vrouw is het natuurlijk ook een mooi gezicht als de vrouw zich in een mooi setje kleedt.

Afknellen

Als je een verkeerde BH aan hebt die erg strak zit dan knelt het af aan de zijkanten waardoor het extra vet (wat bijna iedereen heeft) naar buiten gedrukt wordt en het dus extra goed zichtbaar wordt.
Een goed passende BH met liefst wat bredere rugsluiting, heeft dat probleem niet en dan zit je truitje ook veel beter!

Dit geldt natuurlijk ook voor de onderbroeken die soms ook veel te veel de nadruk leggen op de dingen die je juist het liefst zou verbergen. Houd het dus bij goed passende broekjes. Je figuur wordt slanker, de huid gladder. De kleding zit weer comfortabel en dat straal je uit! Onzichtbaar onder ieder kledingstuk maar zichtbaar beter.
Veel vrouwen voelen zich ook prima met een leuke string / slip welke er gewoon heel mooi uitziet.
Diverse soorten lingerie

Verschillende soorten lingerie zijn:
- Babydolls
- Bedjasje
- Stockings
- Bodysuits
- Bustiers
- Catsuit
- Chemise
- Corsage met elastiek
- G-string
- GuÍpiŤre
- Bepaalde soorten handschoenen
- Jarretelle
- Korset
- Lange kousen
- Kousenbanden
- Legging
- Nachthemd
- Onderbroek
- Panty's
- Topje.

Lingerie wassen

Omdat bh's nogal duur kunnen zijn is het een goed idee om de bh's heel regelmatig op de hand te wassen in een lauw sopje van fijn wasmiddel. Hiermee verleng je de levensduur van je bh's aanzienlijk en dat scheelt natuurlijk een hoop euro's.

Sporten

Ga je sporten dan is dat sowieso ook goed voor je borsten door de betere doorbloeding. Houd er echter wel rekening mee dat je tijdens het sporten de borsten goed moet ondersteunen. Ze moeten zo stevig mogelijk op hun plaas bijven zitten. Shop daarom voor je aan het sporten gaat eerst voor een goede sport-bh
 

Diverse