Hoedjes

Vroeger kon je niet zonder hoedje maar tegenwoordig worden hoedjes niet veel meer gedragen. Maar het kan best erg leuk staan om eens met een hoedje op, uit te gaan. Kijk wel goed of het hoedje goed bij je gezicht past. Zet geen hoog hoedje op zonder rand als je toch al een lang gezicht hebt.

Hoedjes duur?

Als je een hoed gaat kopen kijk dan niet op een paar centen. Het zal niet vaak gebeuren dat je een hoed draagt, maar als je het dan doet dan moet deze goed bij je passen en erg leuk staan. Is het een net iets minder hoedje dan valt iedereen dat op en dat is dan toch weer zonde. (Natuurlijk moet een duur hoedje ook bij je staan!!)
Prinsjesdag

Wil je veel leuke en aparte ideeŽn opdoen voor hoedjes moet je zeker op Prinsjesdag kijken naar de tv. Er lopen dan erg veel vrouwen door beeld met de meest verschillende hoedjes. De ene is heel leuk en een ander is juist erg extreem. Wel leuk om naar te kijken. En Prinsjesdag is altijd op de derde dinsdag in september.

Grote hoed

Een grote hoed kan heel mooi staan maar kan erg lastig zijn op bepaalde punten. Als je bijvoorbeeld voor mensen zit, of vlak naast mensen, kan een grote hoed erg vervelend zijn voor de anderen. Houd daar wel een beetje rekening mee als je een hoed voor een bepaald doel uitzoekt.

Haar

Een hoedje kan leuk zijn, maar mooi en gekleurd haar is en blijft gewoon meer sexy. Dus heb je prachtig haar, draag het dan eens met een grote bloem in plaats van een hoedje. Je zult versteld staan van het resultaat.
Zie ook de pagina Haren
 

Diverse 
Null