Zoeken

Menu

Home

Borsten
Haren
Huid
Kleding
Lingerie
Make-up

Beauty Producten

Afslanken

Accessoires
Hoedjes
Schoenen
Tassen

Catalogus
Foto's
Magazines


Diversen

Fitness
Gratis
Prijsvragen
Relatie
Studie
Werken

Partnerlinks

Zoeken


Hoedjes

Vroeger kon je niet zonder hoedje maar tegenwoordig worden hoedjes niet veel meer gedragen. Maar het kan best erg leuk staan om eens met een hoedje op, uit te gaan. Kijk wel goed of het hoedje goed bij je gezicht past. Zet geen hoog hoedje op zonder rand als je toch al een lang gezicht hebt.

Duur
Als je een hoed gaat kopen kijk dan niet op een paar centen. Het zal niet vaak gebeuren dat je een hoed draagt, maar als je het dan doet dan moet deze goed bij je passen en erg leuk staan. Is het een net iets minder hoedje dan valt iedereen dat op en dat is dan toch weer zonde. (Natuurlijk moet een duur hoedje ook bij je staan!!)

Prinsjesdag
Wil je veel leuke en aparte ideeŽn opdoen voor hoedjes moet je zeker op Prinsjesdag kijken naar de tv. Er lopen dan erg veel vrouwen door beeld met de meest verschillende hoedjes. De ene is heel leuk en een ander is juist erg extreem. Wel leuk om naar te kijken. En Prinsjesdag is altijd op de derde dinsdag in september.

Groot
Een grote hoed kan heel mooi staan maar kan erg lastig zijn op bepaalde punten. Als je bijvoorbeeld voor mensen zit, of vlak naast mensen, kan een grote hoed erg vervelend zijn voor de anderen. Houd daar wel een beetje rekening mee als je een hoed voor een bepaald doel uitzoekt.

Haar
Een hoedje kan leuk zijn, maar mooi en gekleurd haar is en blijft gewoon meer sexy. Dus heb je prachtig haar, draag het dan eens met een grote bloem in plaats van een hoedje. Je zult versteld staan van het resultaat.
Zie ook de pagina HarenContact       Disclaimer


Hoedjes
Een leuk hoedje kan de uitstraling van je outfit opeens veel feestelijker maken. Heb je een feest (bijv bruiloft) kijk er dan eens naar.