Foto's

Kom mooier op de foto door een beetje op je houding te letten. Dat klinkt niet moeilijk en dat is het ook niet. Er zijn gewoon een paar dingen waar je op moet letten om zo voordelig mogelijk tevoorschijn te komen. Dan worden het echte glamour foto's.
Natuurlijk kun je niet altijd voorkomen dat er onverwacht foto's genomen worden van je op een feest. Maar vaak genoeg weet je het wel en kan je even een pose aannemen.

Zwart-wit

Zwart-wit foto's worden steeds minder gemaakt maar kunnen wel erg mooi zijn. Een aantal glamour zwart/wit foto's kun je nog wel vinden op internet. Zeker op je mobiel is het makkelijk om een kleurenfoto om te zetten naar een zwart/wit versie. Kijk eens hoe je er dan op staat! Beter?
Foto van de zijkant?

Houd je armen niet tegen je lichaam omdat ze er zo dik uitzien. Houd ze iets van je lichaam waardoor het teveel aan arm eronder gaat hangen. Ziet er veel beter uit.

Dikke bovenbenen?

Net als met de armen, zorg dat ze niet steunen op een bijvoorbeeld een stoel. Zorg dat er ruimte onder is zodat het teveel kan gaan hangen en de benen zien er op de foto dan zeker beter uit. Op een stoel dus meer op het puntje gaan zitten.

Heb je weinig taille?

Accentueer het dan door je handen in de taille te doen.

Geen hals?

Zorg dan dat je hoofd achterover kan en de kin omhoog. Dan krijg je in ieder geval een beetje hals op de foto.

Geen of weinig borsten?

Ga dan niet liggend op je rug op de foto. Zorg dat je rechtop zit / staat en hou je schouders iets naar achteren.

Grote borsten?

Druk ze niet samen met je armen door naar voren te hangen. Schouders naar achteren en hoofd omhoog.

Dikke buik?

Er is niet veel aan te doen. Je kan er een keer iets opleggen maar ook niet altijd. Wat wel kan werken is je buik inhouden en wachten (met een glimlach) tot de foto genomen is.

Leuk op de foto

Vergeet één ding niet. Bijna niemand vindt zichzelf leuk op de foto. Je ziet er nu eenmaal altijd anders uit dan in de spiegel. Maar met de tips op deze pagina zul je er toch weer iets beter op komen te staan dan voorheen. :-)

Professionele foto's laten maken

Is dat een betrouwbare fotograaf? Dat vraag je jezelf misschien af als je ergens foto's wilt laten maken, zeker als hij contact met je opneemt. Het is natuurlijk altijd goed gewoon je gezonde verstand te gebruiken. Als je naar een afspraak gaat om foto's te laten maken, neem dan gerust iemand mee. Daar kan niemand bezwaar tegen hebben.
Enkele tips. Hebben ze een adres en niet alleen een mobiel nummer. Is de afspraak in hun studio of ergens op een hotelkamer? Is er een contract waarin staat wat er met de foto's gebeurd? En zetten ze je foto op internet, wil je dat?
Houd met dit soort dingen rekening als je bij iemand professionele foto's laat maken.

Te zwaar

Veel vrouwen zien hun lichaam in de spiegel en op foto's groter en zwaarder dan de werkelijkheid is. Dus misschien valt het allemaal wel mee. Op de site Afvallen nodig? kun je de calculator gratis gebruiken om uit te rekenen of je een juist gewicht hebt of echt te zwaar bent. Je weet met een minuutje waar je aan toe bent. En misschien kijk je dan wel anders naar je eigen foto's.

Digitaal

Tegenwoordig zijn de camera's digitaal en kun je zoveel foto's maken als je wilt zonder dat het extra geld gaat kosten. Wat je wel moet doen is de mooiste foto's laten afdrukken. Pas dan komen de foto's goed tot hun recht en het is veel leuker en mooier om foto's als foto te laten zien dan op een computerscherm. Dit kan ook goed met de grotere foto's die de moderne mobieltjes tegenwoordig maken.


Richmeetbeautiful.com
Richmeetbeautiful bestaat al heel lang en is de datingsite voor de rijke en de mooie.


 

Diverse 
Null