Borsten

Borsten zijn voor vrouwen een belangrijk deel van hun lichaam, maar geven veel vrouwen een onzeker gevoel. Want of ze nu groot of klein zijn, rechtop staan of hangen, als vrouw ben je zelf bijna nooit tevreden met je borsten. Meer dan 30% van de vrouwen is ontevreden over de cupmaat. De één wil grotere borsten en de andere juist weer kleinere.
Maar ook zonder grote operaties kun je best iets doen om meer tevreden te zijn met wat je hebt en het onzekere gevoel te verliezen.

Stevige borsten

Jammer genoeg blijven de borsten niet eeuwig stevig rechtop staan. Door de afbraak van weefselcellen zal de borst zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Bij grotere borsten zal dit eerder te merken zijn dan bij kleinere.
Oefeningen voor stevige borsten bestaan niet omdat er simpelweg geen spieren in de borsten zitten. Wel zit er een spier onder de borsten die zeker meehelpt om de borsten er goed uit te laten zien. Zwemmen is bijvoorbeeld een sport waarbij je die spieren goed gebruikt.

Aandacht voor je borsten

Om de huid van je borsten glad en strak te houden kun je wisseldouches nemen. Dit doe je door de borsten twee minuten onder de warme douche te houden en daarna gedurende één minuut met koud water af te koelen. Deze wisseldouche stimuleert de doorbloeding en zorgt dat de huid sterk en veerkrachtig blijft.

Lingerie

Verwen jezelf ook eens met mooie en goed passende Lingerie . Je voelt je prettiger en je borsten komen vaak beter tot hun recht. Ook voor bijvoorbeeld sporten kun je speciale bh's krijgen zodat de borsten goed (zonder pijn) blijven zitten tijdens het sporten.
Zie ook op deze site de speciale Lingerie pagina.

100% tevreden

Voor borsten die te klein zijn of die aan stevigheid verliezen is er Breastgro dat bewezen heeft te werken. De capsules zijn samengesteld uit hoofdzakelijk hop en geselecteerde kruiden. De borsten worden steviger en nemen in omvang toe.

Kleine borsten

Heb je kleine borsten probeer ze dan zeker niet te verbergen! Wees er trots op en maak gebruik van de voordelen. Zoals haltertops zonder beha dragen en strapless topjes en jurken. Met kleine borsten kun je dat makkelijk hebben. En wil je een keer een jurk met wat dieper decolleté dan kan een goede bh de borsten wat voller laten uitkomen.
Toch iets groters?

Grote borsten

Als je grote borsten hebt dan staan tops met v-hals of ronde lage hals je prachtig. Neem bloesjes met stretch en draag er een hemdje onder waarbij je de bovenste knopen open laat. Neem geen tops met een print en ook geen drukke dessins en veel tierelantijntjes rond je borsten.
Daten met Lexa
Schrijf je gratis in bij datingsite Lexa. Hier kun je daten op de manier die je zelf het leukste vindt. Maak het mee.

 

Diverse 
De leukste Tassen en Clutches!