Accessoires

Bij kleding die men draagt worden heel vaak speciale accessoires gedragen uit oogpunt van verfraaiing. Naast sieraden kan dat heel veel zijn. Bijvoorbeeld een riem, sjaal of stola, een das (zowel als stropdas als een soort sjaal), een tas, handschoenen, hoofddeksels (hoed, pet, muts) of beenwarmers.
Tassen, oorbellen, hoedjes, shawls, kettingen, armbanden en nog veel meer!

Sieraden

Het meest voorkomend zijn wel de ketting, oorbellen, armband en ringen. Niet alle kettingen zullen bij je passen. Lange kettingen die over grote borsten vallen staan vaak niet mooi. Bij een lange hals kan de ketting ook maar beter wat korter zijn om de ruimte mooi te vullen. En wat voor soort ketting kies je. Een gouden, verschillende kleuren kralen of juist in n kleur. Of een delicaat kettinkje met wat leuke vormen er aanhangend.
Zorg dat je oorbellen passen bij de ketting die je draagt of draag maar n van de twee.

Een ring wordt vaak gedragen als symbool van liefde. Je hebt een trouwring om of een ring die je van je vriend gekregen hebt. Draag niet om alle vingers een ring. Het staat helemaal niet mooi en is erg over de top. En mooie ring aan iedere hand is meer dan genoeg. De enige uitzondering is als je een mooie ring bij je kleding hebt en je wilt ook je trouwring omhouden, maar ze moeten dan wel bij elkaar passen. (Dus niet goud en zilver samen.)
Ook zijn er websites waar je vele mooie sierraden kunt vinden van de echte juwelier.
Bijvoorbeeld op de website van SuzeCharmz Sieraden vind je trendy handgemaakte sieraden voor een klein prijsje.

En vergeet niet, met een groot, opvallend sierraad steel je de show.
GSM

Zelfs de GSM begint al aardig als accessoires bij je levensstijl te horen. Er zijn zelfs speciale GSM's voor de vrouw. Met net dat beetje extra, of net anders vormgegeven. Als je toch aan een nieuw abonnement toe bent kun je altijd even kijken bij een GSM website die speciaal voor vrouwen is en of er een leuk exemplaar voor je bij de aanbiedingen staat.

Riemen

Een brede riem is vaak beter dan een heel dunne. Draag de riem op je heupen of om je middel. Kijk wel even goed wat het beste staat. Met heel brede heupen is een riem om je middel vaak niet zo flatteus. Je kan hem dan beter wat lager dragen zodat de vorm van je lichaam veel beter uitkomt.

Armbanden

Armbanden kun je wel gerust met twintig tegelijk dragen om je arm. Als ze tenminste maar allemaal bij elkaar passen. Dit zullen dan wel dunnen armbanden moeten zijn want het moet ook niet zo zijn dat je hele arm van boven tot onder bedekt is met armbanden.
Koop gerust veel goedkope armbanden zodat je vaak iets anders aan kunt doen en kunt combineren. Ook mag je gerust aan beide armen een armband om hebben. Een horloge mag samen met een armband maar het horloge moet wel gewoon normaal zichtbaar blijven en niet verborgen gaan onder de bandjes.
Armbanden kun je op heel veel plaatsen kopen. Ook bijvoorbeeld bij SuzeCharmz Sieraden

Sjaals

Een leuk sjaaltje kan een simpel topje veranderen in een trendy outfit.

Meer pagina's

Ook de Hoedjes vallen onder accessoires en die vind je dus op een aparte pagina. Dit geldt ook voor de Schoenen en de Tassen .
 

Diverse 
Null